Confessions / Marturii

Confessions / Marturii

You need to be a member of ,,Holy Doctor" to add comments!

Join ,,Holy Doctor"

Comments

 • HHD Prayers

  Domnul sa te binecuvanteze si sa-ți fie ocrotire până la capăt Samuel . Sa fii un biruitor prin El care te-a eliberat si ți-a dăruit pacea si libertatea!!

 • Pace Voua
  Ma-m gandit sa Laud Dumnezeul meu,si avand in vedere ca nu a postat nimeni nici o marturie voi indraznii eu sa sparg gheatza!!.
  In primul rand vrau sa stie toti vazuti si nevazuti ca eu iL Iubesc pe Dumnezeu si nu mai e nevoie sa mi se arate in persoana caci stiu prin destule experiente cu El ca e ADEVARAT si Aceasta e Calea ce-a buna.
  Pe 30 Aprilie la.Conferinta din Trossingen Dumnezeu a facut in viata mea imposibilul posibil si mi-a demonstrat ca ma face o fiinta noua si ca a si inceput procesul.De cand ma stiu am fost timid rusinos si foarte atent de cum ma vad ceilalti oameni (la inceput mi-era rusine sa ma vada cineva chiar si din familie ca citesc sau ascult muzica crestina) fiind atat de corupt si ,,indoctrinat,,in felu lumii mi-a fost foarte incomod sa vorbesc despre Dumnezeu chiar si dupa ce am primit harul acesta extraordinar sa Cred!!Chiar si dupa botez.
  Intr-o seara am fost indemnat de Dumnezeu prin unchiul si prietenul meu sa ma predau public Lui Dumnezeu, cand am auzit asta corpul si toata fiinta mea a inghetzat ma-m speriat si bineinteles am incercat sa evadez de gandul acesta☺ ..
  Ma-m aruncat pe genunchi si i-am spus Domnului ca Samuel pe care-l stiu eu nu poate face asta e imposibil ,si dandumi sufletu si plangand inaintea lui Dumnezeu mi-a venit gandul sa fac legamant cu Dumnezeu sa ma ajute.
  Dupa putin timp 6luni pe 30 Aprilie 2016 Dumnezeu ma convins ca nu mai traiesc doar eu ci si Domnul ISUS traieste in mine
  si cand s-a facut chemarea in fata pt cei ce vor sa se predea eu si Bunicul meu am fost printre primiii!!!!
  Nu am cuvinte, mi sa-u mai intamplat lucruri de genu si pur si simplu nu imi pot explica cum a fost posibilNu pot pricepe e ca si cum .....nu mai esti tu parca pt cateva minute esti doar martor la ce se intampla si cand egata nu ai idee cum a fost posibil.
  O mai buna explicatie nu am.
  Va incurajez si chiar va rog pentru Numele Lui Dumnezeu postati marturiile voastre ca sufletele fratilor sa fie inviorate revigorate (era un verset nu mai stiu exact care). Multumesc Domnului Isus Hristos.
  • Dumnezeu sa te binecuvânteze! Mulțumim pentru mărturia ta...Mă bucur Samuel de tine și mulțumesc Domnului pentru decizia ta. Bun venit în trupul lui Cristos! Îți doresc să ai o viață împlinită cu Domnul Isus! Să nu uiți...oamenii pot dezamăgi... dar Dumnezeu niciodată!

This reply was deleted.