Care este scopul misiunii ,,Holy Doctor’’?

Misiunea "Holy Doctor" doreşte să vină în ajutorul tuturor celor deznădăjduiți, care simt că totul s-a sfârşit şi că nu mai au nici o posibilitate de a-și rezolva problemele. Necazurile reale sau imaginare ne depășesc de multe ori puterile şi ajungem în momente în care considerăm că totul este în zadar. De aceea, ne-am propus să creăm o comunitate care să ajute astfel de persoane prin post şi rugăciune. În acest scop vom organiza rugăciuni făcute în mod individual sau în cadrul unor întâlniri speciale de rugăciune.

Dorim ca "Hospital Holy Doctor" să devină un simbol al unui Spital Sfânt.

Printre noi circulă o zicală conform căreia cel mai de preţ lucru în viaţa omului este sănătatea. Așa este. În zadar dispui de bani, reputaţie și respect din partea celorlalţi, dacă nu ai sănătate trupească și sufletească. Ca oameni, atunci când suntem bolnavi, apelăm la orice fel de remedii. Începem cu doctorii, dacă se poate cei mai renumiţi, și terminăm cu bioenergeticienii. Folosim medicamente de tot felul, dacă se poate pastile minune, iar dacă nu funcționează, apelăm la gama largă de terapii naturiste, una mai promițătoare decât alta. Uităm însă că există un Doctor Sfânt, care cunoaşte căile vindecării tuturor bolilor şi are metode eficiente împotriva oricărei probleme de viaţă. El este şi va rămâne în veci Salvatorul nostru suprem, Isus Cristos, care are toată puterea asupra trupurilor și sufletelor noastre.

Nu ne permitem să nesocotim rolul medicinei în tratarea bolilor noastre, dar considerăm că este nevoie de mult mai mult. Partea importantă într-o vindecare este Dumnezeu. Dacă El se îndură, va fi sănătate și viață, dacă nu, nu. De aceea, subliniem și faptul că noi nu garantăm nimănui vindecarea, însă vom împlini ceea ce spune Scriptura: "plângeți cu cei ce plâng" (Rom. 12:15). Noi credem ca Dumnezeu se lasa induplecat de rugaciunile noastre, intervine, si face minuni (vindecari).

În acest scop, ne propunem să organizăm întâlniri regulate de rugăciune în orice țară unde vom găsi colaboratori, de preferință în zilele de sâmbătă, ca să ne rugăm împreună cu bolnavii și cu cei aflați în suferință. Vom chema prezența Duhului Sfânt în mijlocul nostru și El personal se va ocupa de fiecare pacient. Noi credem că Dumnezeu poate să vindece orice fel de boală sufletească sau trupească (Isaia 53: 4-5).

Totodată ne propunem să folosim internetul ca mijloc de organizare a unor grupuri de rugăciune virtuale, câte un grup în fiecare ţară, din care să facă parte oameni ai rugăciunii, dornici să slujească și să fie la îndemâna celor care au probleme.

Principiile de bază ale Misiunii Holy Doctor au la bază Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia, pe care o considerăm cel mai bun Îndrumător al nostru pentru viață. Nu vom promova niciodată vre-o denominațiune religioasă, dar ne declarăm creștini. Nu vom funcţiona niciodată ca şi o congregație, dar vom conlucra cu toate bisericile care îşi vor manifesta interes pentru activitatea noastră. Nu vom promova niciodată nume de oameni, ci vom aduce toată gloria Domnului nostru Isus Hristos, singurul Doctor Sfânt, despre care ne-am convins că se îndură de TOȚI oamenii, dacă cineva îl caută din toată inima. Oricine este interesat să se implice în această lucrare, poate participa la întâlnirile noastre reale şi virtuale. Biblia ne învață să ne rugăm pentru toți oamenii (1Tim. 2:1). Avem dorinţa fierbinte ca întâlnirile noastre să fie cunoscute ca şi o Betesda, adică locul unde se coboară Isus pentru ca să mângâie și să vindece oamenii. De aceea, singurul nostru medicament pe care îl vom administra este Cuvântul lui Dumnezeu, postul şi rugăciunea. Noi nu acordăm ajutoare financiare sau materiale.

Misiunea Holy Doctor va funcţiona la nivel local, dar şi internaţional, după posibilităţi. În cazul în care se doreşte o asociere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactati. Susținerea financiară se va realiza prin contribuţie benevolă din partea oricui are pe inimă să facă acest lucru şi prin activităţi strâns legate de domeniul nostru de activitate.

Dacă medicii nu îți mai dau nici o șansă și dacă simţi că nu mai ai nici o speranţă de vindecare, apelează ACUM! Postează aici dorinţa ta şi cineva se va ruga pentru tine! Sau viziteaza-ne la una din întâlnirile noastre. Serviciul nostru este absolut gratuit. Te aşteptăm! 

***

Declaraţia și activitățile misiunii Hospital Holy Doctor

Misiunea Hospital Holy Doctor doreşte să ducă în toată lumea mesajul că Dumnezeu este neschimbat, că El și astăzi lucrează cu putere supranaturală. Biblia spune că Dumnezeu întărea mărturia bisericii cu semne și minuni, atunci când ea vestea Evanghelia Domnului Isus Hristos. Noi credem că dacă oamenii se unesc în rugăciune, Dumnezeu se lasă adesea înduplecat și intervine în mod direct și personal, vindecând orice boală sufletească și trupească.

Activităţile misiunii Hospital Holy Doctor

1. Rugăciunea:

a) Formarea unui grup de rugăciune special, MHD Prayers.  Acest grup este format din membrii din diferite biserici locale din întreaga lume.

b) Formarea de ucenici (lideri) ai rugăciunii pentru bisericile locale din care fac parte. Liderul va fi motivat şi sprijinit de misiunea noastră pentru a forma un grup de rugăciune, în cadrul bisericii locale din care face parte, după modelul grupului MHD Prayers.

2. Conferinţa rugăciunii:

a) Vom organiza în mod regulat conferinţe de rugăciune unde oamenii se vor întâlni să se roage unii pentru alţii. Întâlnirile se vor organiza de obicei în ultima sâmbătă din lună. 

b) De regulă, conferinţele vor fi organizate împreună cu bisericile locale care îşi exprimă dorinţa de a colabora cu noi.

c) Programele de la întâlnirile de rugăciune ale Misiunii Holy Doctor nu se vor desfăşura ca şi un program de biserică obişnuit. Ele vor cuprinde în general motivatii, mărturii și rugăciuni.

d) Cei care vor face ungerea şi îşi vor pune mâinile peste bolnavi vor fi membri ai misiunii şi lideri ai bisericilor locale în care vor avea loc întâlnirile. Anticipat se va stabili de comun acord care vor fi aceşti lucrători.

3. Membrii Misiunii Hospital Holy Doctor:

a) Misiunea Hospital Holy Doctor este formată din 1 până la 7 membrii activi. Înafara lor, misunea mai este reprezentată de grupul de rugăciune HHD Prayers.

b) Scopul Misiunii HDD este de a conlucra cu membrii bisericilor locale. De aceea cei care se vor implica în grupurile de rugăciune locale, organizate de Misiunea HHD, nu vor fi constituiți într-o comunitate distinctă, pe baza unei calități de membru. Dacă unele persoane îşi vor manifesta dorinţa de colaborare, noi le vom sugera să contacteze una din bisericile locale care susțin oficial această misiune.

Declaraţia Misiunii Hospital Holy Doctor:

a) Misiunea Holy Doctor nu va înfiinţa niciodată biserici locale.

b) Misiunea MHD va colabora cu orice biserică locală din zona conferințelor de rugăciune, dacă conducerea acelei biserici va dori acest lucru.

c) Misiunea MHD nu se va amesteca în problemele proprii ale bisericilor locale colaboratoare.

d) Misiunea MHD nu va discrimina niciodată etnic sau confesional participanții sau comunitățile locale colaboratoare. Noi nu promovăm ecumenismul.

Împreună, cu Dumnezeu, pentru oameni!

Holy Doctor.

Mission Hospital Holy Doctor

Partners