alex. sabau posted a status
Nov 27, 2016
azi am primit mesajul urmator :
"Vă adresam o cerere de rugaciune urgenta. "Rugați-vă pentru Biserica din lndia. 20 de biserici au fost incendiate noaptea trecută. Și în seara asta, vrea să distrugă, mai mult de 200 de biserici din" provincie Olisabang ". Vor să ucidă 200 de misionari, în următoarele 24 de ore. Toți creștinii se ascund în sate .... Rugați-vă pentru ei și pentru a trimite acest mesaj tuturor creștinilor pe care le cunoașteți toată lumea. Cereți lui Dumnezeu să aibă milă de frații și surorile noastre din India. "Când primiți acest mesaj, vă rugăm urgent trimite-l la alte persoane. Vă rugăm să vă rugați pentru cei 22 de familii creștine misionare condamnate să fie executat de islamiști în Afganistan. Pls trece acest fel de repede ca u poate, astfel încât mulți se vor ruga !!! De asemenea, a menționat că ...:
* Adulterul este legalizat în Africa de Sud de către Curtea Constituțională.
* Căsătoria gay este legalizat de către Curtea Supremă SUA.
* În cazul în care nu este suficient, Consiliul Național de Etică din Germania a solicitat încetarea criminalizarea de incest între frați, după examinarea cazului unui om care a avut patru copii cu sora lui.
* În cele din urmă, normele judiciare japoneze "Adulterul este în regulă, în cazul în care ei pentru scop de afaceri"
Toate într-o săptămână!
Este evident Agenții lui Satana lucrează non-stop pentru a câștiga mai multe suflete pentru stăpânul lor. Linia de luptă a fost întocmită. Creștinii Colegi, să luptăm înapoi pentru a câștiga cununa slavei pentru Isus Hristos ... thro Rugaciunile.
Share this astfel încât toată lumea se va ridica în sus, și să predice Evanghelia lui Isus.
Acum; Gruparea islamistă (ISIS) tocmai a preluat "Quaragosh", cel mai mare oras crestin din Irak. Sunt sute de bărbați, femei și copii, care sunt decapitați. Oamenii cer rugăciunile să fie făcute în numele lor în ceea ce privește atrocitățile în curs de desfășurare în țara lor.
Vă rugăm să luați un minut pentru a se ruga pentru ei. Se trece mesajul la toate contactele, astfel încât lanțul de rugăciune nu va fi rupt. Ei au cerut această rugăciune specială. Te rog, asigurați-vă că treci peste cererea de rugăciune către trupul lui Hristos pentru rugăciuni fierbinți oferite în numele fraților, surorilor și copii din Irak. Acesta este un mesaj urgent SOS te rog. Va multumesc pentru grija. Fie ca Domnul să vă și familia ta binecuvânteze și să trimită ajutor la drumul tau. Amin."

You need to be a member of ,,Holy Doctor" to add comments!

Join ,,Holy Doctor"

Comments

  • HHD Prayers
    Pace sfanta . Sustin in rugaciune aceasta cauza de ceva timp in urma , este o datorie a noastra sa ne unim in rugaciune pentru scumpii frati din India .
  • HHD Prayers

    Ne rugam , Domnul sa-i intareasca si sa insoteasca toti crestinii refugiati si executati . Domnul s aiba mila !

This reply was deleted.