Dorinta mea pentru tine!

Bine ai venit la misiunea Holy Doctor , un loc unde poti gasi vindecare pentru trupul si sufletul tau, , fara a pierde mult timp si fara a cheltui nici un ban.

Nu la intampare ai ajuns astazi aici, la acest loc, ci ai ajuns ca eu sa-ti spun o veste buna: "Today is your day" – Ziua de astazi este ziua ta, o zi de binecuvantare si de salvare pentru viata ta.

In acest loc vei gasi oameni care sunt gata sa te sprijineasca in rugaciune, oameni care sunt gata sa-ti dea un sfat bun si sa-ti raspunda la felurite intrebari ale vietii.

Drag vizitator al  misiunii  Holy Doctor, vreau sa-ti spun ca in aceste clipe, cand am scris acest mesaj, m-am gandit la tine, pentru ca te iubesc,  in special la tine, care ai ajuns la capatul durerii,la tine, care ai ajuns intr-o stare in care crezi ca nu mai ai salvare, la tine, care poate toti te-au parasit si nimeni nu te mai iubeste, la tine, care poate esti bogat si ai tot ce-ti doreste inima, dar nu ai pace si bucurie in Familie si in inima ta, la tine, care ai nevoie de vindecare si mangaiere in Trupul si sufletul tau.

Aceasta iubire care o simt pentru tine este un dar de la Dumnezeu, dar pe care eu trebuie sa ti-l transmit astazi tie.

De multe ori in viata ajungem la culmea disperarii si nu mai stim incotro sa alergam ca sa gasim ajutor si mangaire. Alergam la oameni in stanga si in dreapta, la diferiti doctori, psihologi, vazatori si la tot felul de oameni care ne promit ajutor, vindecare si rezolvarea problemelor noastre. Pierdem mult timp din viata si cheltuim foarte multi bani.

Avem mereu speranta ca vom gasi candva persoana care ne poate ajuta, si totusi, de cele mai multe ori, ramanem dezamagiti si fara ajutor.

De fiecare data cand mergem la Spital trebuie sa asteptam un anumit timp pana intram la consultatie.

Te rog frumos sa ai si acum putina rabdare  sa citesti acest mesaj, pe care ti-l transmit cu toata dragostea si din adancul inimii.

Acest mesaj este legat de o dorinta arzatoare  pentru tine: vreau ca de astazi sa devii un om fericit.

Ca sa poti intelege mai bine ce vreau sa-ti transmit, voi scrie o mica istorioara, care te va ajuta sa intelegi mai bine, iar pe mine sa-ti pot explica mai simplu despre misiunea Holy Doctor.

Biblia, cartea 2 Imparati, cap.5 versetele 1-14:

"Naaman, cãpetenia ostirii împãratului Siriei, avea trecere înaintea stãpânului sãu si mare vazã; cãci prin el izbãvise Domnul pe Sirieni.

Dar omul acesta tare si viteaz era lepros.  

Si Sirienii iesiserã în cete la o luptã, si aduseserã roabã pe o fetitã din tara lui Israel.

Ea era în slujba nevestei lui Naaman. Si ea a zis stãpânei sale: "Oh, dacã domnul meu ar fi la proorocul acela din Samaria , proorocul l-ar tãmãdui de lepra lui!".  

Naaman s-a dus si a spus stãpânului sãu: "Fata aceea din tara lui Israel a vorbit asa si asa."

Si împãratul Siriei a zis: "Du-te la Samaria, si voi trimite o scrisoare împãratului lui Israel ."  

A plecat, luând cu el zece talanti de argint, sase mii de sicli de aur, si zece haine de schimb.

A dus împãratului lui Israel scrisoarea, care glãsuia asa: "Acum, când vei primi scrisoarea aceasta,vei stii cã îti trimit pe slujitorul meu Naaman, ca sã-l vindeci de lepra lui."  

Dupã ce a citit scrisoarea, împãratul lui Israel si-a rupt hainele, si a zis:

"Oare sunt eu Dumnezeu, ca sã omor si sã învii, de-mi spune sã vindec pe un om de lepra lui?

Sã stiti dar si sã întelegeti cã el cautã prilej de ceartã cu mine."  

Când a auzit Elisei, omul lui Dumnezeu, cã împãratul lui Israel si-a sfâsiat hainele,a trimis sã spunã împãratului: "Pentru ce ti-ai sfâsiat hainele? Lasã-l sã vinã la mine,si va sti cã este un prooroc în Israel ."  

Naaman a venit cu caii si cu carul lui, si s-a oprit la poarta casei lui Elisei.

Elisei a trimis sã-i spunã printr-un sol: "Du-te, si scaldã-te de sapte ori în Iordan;

si carnea ti se va face sãnãtoasã, si vei fi curat."  

Naaman s-a mâniat, si a plecat, zicând: "Eu credeam cã va iesi la mine,

se va înfãtisa el însusi, va chema Numele Domnului, Dumnezeului lui,

îsi va duce mâna pe locul rãnii, si va vindeca lepra.

Nu sunt oare râurile Damascului, Abana si Parpar, mai bune decât toate apele lui Israel?

 

N-as fi putut oare sã mã spãl în ele si sã mã fac curat?"  

Si s-a întors si a plecat plin de mânie. Dar slujitorii lui s-au apropiat sã-i vorbeascã, si au zis:

"Pãrinte, dacã proorocul ti-ar fi cerut un lucru greu, nu l-ai fi fãcut?

Cu atât mai mult trebuie sã faci ce ti-a spus: "Scaldã-te, si vei fi curat."  

S-a pogorât atunci si s-a cufundat de sapte ori în Iordan, dupã cuvântul omului lui Dumnezeu; si carnea lui s-a fãcut iarãsi cum este carnea unui copilas, si s-a curãtit." 

Am citat acesta intamplare ca sa iti dai seama de cateva lucruri foarte importante pentru viata ta. 

1.

Fetita care era in slujba nevestei lui Naaman avea doua calitati extraordinare.

Prima: Avea credinta ca Dumnezeu  face minuni  pe pamant intre Oameni.

A doua si cea mai importanta: ea a inteles ca atunci cand omul vine in durerea lui inaintea lui Dumnezeu, El nu priveste la fatza omului si la religia pe care o are.  

Fie ca esti musulman, hindus, budist, crestin sau orice religie ai avea, Dumnezeu, care a creat cerurile si pamantul, asculta orice rugaciune, a oricarui om de pe pamant cand vine la El cu sinceritate. 

2.

Elisei i-a cerut un lucru neobisnuit si neasteptat pentru Naaman:

"Du-te si te scalda de 7 ori in apa Iordanului si vei fi vindecat!!

Naaman s-a maniat si a zis: 'Nu sunt raurile Damascului - Abana si Parpar - mai bune decat toate apele lui Israel?' " 

 

Poate cand iti voi spune si eu metoda care te poate vindeca de orice boala din trupul tau si te poate scapa de orice depresie, de droguri, de betii si de tot felul de vicii, vei reactiona si tu ca Naaman si vei zice:

Am vizitat tot felul de doctori si psihologi specialisti din toata lumea, apoi m-am rugat la dumnezeul meu, ce nu este asta de ajuns…? 

Daca ti-as recomanda astazi adrese de doctori renumiti, care te-ar putea vindeca de cancer sau orice boala ai avea,sau ti-as recomanda psihologi renumiti, care te-ar putea ajuta sa scapi de orice vicii,oare nu ai plati tu multi bani si ai face totul ca sa primesti eliberare si salvare? 

Te rog frumos si cu toata dragostea pentru tine, lasa-te astazi induplecat si incearca si aceasta metoda care ti-o voi spune eu in continuare. 

Diferite metode prin care Dumnezeu i-a vindecat pe oameni. 

Cu mii de ani in urma, Dumnezeu a facut minuni printre oameni prin felurite metode.

Cand poporul Israel a pacatuit, au fost pedepsiti de Dumnezeu pentru pacatele lor, iar Dumnezeu a trimis niste serpi infocati care i-au muscat si multi au murit deja. Atunci Dumnezeu a dat porunca sa fie ridicat un sarpe de arama in pustie si toti cei ce priveau spre acel sarpe erau vindecati.  

Dar mai tarziu, cand poporul a inceput sa se inchine acelui sarpe, acel sarpe a devenit "Nehustan", adica un idol, atunci tot Dumnezeu a poruncit sa fie distrus acel sarpe de arama, ca poporul sa nu se mai inchine sarpelui, ci  SA  PRICEAPA  CA  DOAR  PRIN  CREDINTA  IN  DUMNEZEU  AU  FOST  VINDECATI !! 

Naaman a trebuit sa mearga la apa Iordanului, si sa se scalde in ea de 7 ori.  

In Ierusalim a existat o scaldatoare care se numea Betezda. Din cand in cand, Ingerul lui Dumnezeu se pogora la Betezda si tulbura apa,iar cel care intra primul in apa era vindecat de boala lui. 

Vreau sa-ti spun din nou o veste buna: Toate aceste locuri mult dorite de noi de multe ori, NU sunt departe de tine.

Isus Cristos a venit in lumea noastra si a simplificat totul, spre binele nostru.

El a zis: du-te in camaruta ta, inchide usa dupa tine si roaga-te in ascuns, iar Dumnezeu iti va raspunde in ascuns.  

Prorocul Isaia, in cap.53, a prorocit despre Isus:

"Totusi,  El  SUFERINTELE  NOASTRE  le-a purtat,

si  DURERILE  NOASTRE  le-a luat asupra Lui,

si noi am crezut cã este pedepsit, lovit de Dumnezeu, si smerit.  

Dar El era STRAPUNS  PENTRU  PACATELE  NOASTRE,

ZDROBIT  PENTRU  FARADELEGILE  NOASTRE.  

Pedeapsa, care ne dã pacea, a cãzut peste El,si prin rãnile Lui suntem tãmãduiti." 

Exista oameni care iti zice: "Daca te vei duce la o anumita Biserica sau la o anumita intalnire,numai acolo vei primi vindecare si eliberare."

Eu nu zic ca acele locuri nu sunt bune, ci, din contra, acolo unde se cheama numele Domnului este salvare.

Dar eu, cand am facut acest   spital virtual, m-am gandit la tine, care poate inca nu ti s-a oferit un sfat simplu, care te poate ajuta.  

Poate esti intr-o pozitie inalta si ti-e rusine sa mergi intr-o Biserica, iar din cauza acestei rusini poate nu vei ajunge niciodata sa te intalnesti cu Dumnezeul Cel adevarat, care te poate vindeca de orice boala trupeasca sau sufleteasca si Care iti poate da pacea pe care ti-o doresti de multa vreme.  

Poate au fost oameni in jurul tau care te-au aratat cu degetul si au zis:

"Asa iti trebuie, te-a pedepsit Dumnezeu!"  

Poate ai facut lucruri urate si oamenii au inceput sa te dispretuiasca si nu te mai pot ierta.

Poate ai fost un hot sau chiar ai comis o crima si oamenii nu-ti mai dau nici o sansa. Ei te ocolesc si te urasc.

Poate ai o anumita religie care nu iti permite sa crezi si in alt fel, poate...   

INSA  Dragostea pe care a pus-o Dumnezeu in mine pentru tine ma indeamna sa-ti spun ca si tu ai drept de salvare, vindecare, pace si dezlegarea tuturor lucrurilor care te tin legat.  

Chiar daca toti te-au parasit si nimeni nu te mai pretuieste si nu te mai iubeste, astazi vreau sa-ti spun ca eu te iubesc, pentru ca si Domnul Isus te iubeste si El vrea sa-ti dea o viata noua si plina de bucurii.  

Si eu sunt supus acelorasi slabiciuni ca si tine, nu sunt cu nimic mai bun decat tine, dar Domnul Isus imi da putere si pace in suflet si ma ajuta sa fiu ceea ce eu singur, prin puterea mea, nu as putea sa fiu niciodata. 

In incheiere as dori sa-ti spun: daca ai ajuns cumva la marginea disperarii si crezi ca nu mai ai nici o salvare,daca ti-ai zis in inima ca vrei sa te sinucizi, spunandu-ti ca viata aceasta nu mai are nici un sens,si daca ai incercat multe metode pana acum prin care ai dorit sa primesti vindecare, eliberare si pace in sufletul tau si totusi nu le-ai primit,acum te rog frumos fa si lucrul acesta: du-te in camaruta ta, fara sa stie nimeni,fara sa spui  la nimeni durerea din sufletul tau, pentru ca de multe ori chiar cel drag de langa tine nu te poate intelege,ci te poate chiar opri de la a incerca si aceasta metoda pe care ti-o spun acum.  

Inchide usa dupa tine, pune-te pe genunchi si roaga-te in soapta sau striga tare.

Varsa-ti toata durerea si necazul inimii tale inaintea lui Dumnezeu,deschide-ti inima si lasa ca lacrimile sa iti curga pe obraz,ca toata durerea ce s-a adunat de-a lungul anilor in viata ta sa iasa afara din inima si din fiinta ta. 

Pronunta aceste cuvinte simple dar pline de putere:

"Te rog Dumnezeule, in Numele Fiului Tau Isus Cristos, ai mila si de mine,curateste-ma de pacatul meu,vindeca boala trupului si a sufletului meu,transforma-mi viata si fa din mine o fiinta noua.  

Arata-mi ca Tu ma iubesti si mai faci si astazi minuni printre oameni." 

Daca vei proceda in felul acesta, iti garantez, incredintat in puterea lui Dumnezeu, ca in viata ta se va petrece o mare minune,cum nici nu te poti astepta sau gandi tu vreodata ! 

INDRAZNESTE !! 

Caci asa vei cunoaste si tu, la fel ca si Naaman, care este Dumnezeul Cel adevarat, Care face si astazi minuni printre oameni. 

Ti-am scris aceste lucruri pentru ca Domnul Isus te iubeste. 

Cu multa dragoste pentru tine, in Numele Domnului Isus Cristos,

Emil Georgescu 

Comment Wall

You need to be a member of ,,Holy Doctor" to add comments!

Join ,,Holy Doctor"

Comments

  • DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE!

  • HHD Prayers

    Cel mai mare OM din istorie .....Isus Hristos  n-a avut servitori ,si totusi i se spunea Stapan ...N-a avut diploma ,si totusi i se spunea Invatator ....N-a avut medicamente ,si totusi i se spunea Vindecator . N-a avut armata si totusi se temeau de El .... N-a castigat nici un razboi ,si totusi a cucerit lumea .... N-a comis nici o crima ,si totusi l-au rastignit .A fost inmormantat ,si totusi traieste si azi ......Ma simt onorat sa slujesc un cunducator care asa de mult ne iubeste .

    • Haleluia!

  • HHD Prayers

    Slujirea lui Dumnezeu este posibila oricarui OM . Dar cel ce apreciaza slujirea noastra este Domnul .            Post si rugaciune inseamna ( Slujire )

This reply was deleted.

Mission Hospital Holy Doctor

Partners