News

All Posts (3)

HHD Prayers

Misiunea Hospital Holy Doctor dorește să vină în ajutorul celor deznădăjduiți, care simt că totul s-a sfârșit şi nu mai văd nici o posibilitate de a-și rezolva problemele spirituale sau trupești. De aceea, ne-am propus să înființăm o comunitate care să ofere ajutor prin post şi rugăciune.

În acest scop am stabilit să ne întâlnim sâmbătă, 30 aprilie 2016, ca să ne rugăm împreună cu bolnavii și cu cei care doresc ajutor în rugăciune.

Obiectivul și mesajul principal al Misiunii Hospital Holy Doctor este să ducă în toată lumea vestea că Dumnezeu este neschimbat, că El lucrează și astăzi cu putere supranaturală. Biblia afirmă că Dumnezeu întărește mărturia bisericii cu semne și minuni atunci când este vestită Evanghelia Domnului Isus Hristos. Noi credem că dacă oamenii se unesc în rugăciune, Dumnezeu se lasă adesea înduplecat și intervine în mod direct și personal, vindecând orice boală sufletească și trupească.

Dacă medicii nu îți mai dau nici o șansă și dacă simți că nu mai ai nici o speranță de vindecare, te invităm să participi la întâlnirea cu Medicul Suprem. Ziua de 30 aprilie 2016 va fi ca și la Betesda, va fi locul unde se va coborî Isus Hristos ca să se atingă de tine (Ioan 5.4) El va fi prezent pentru că noi pe El l-am invitat! Însuși Domnul va fi Medicul Sfânt care se va ocupa de tine personal.

Împreună, cu Dumnezeu, pentru oameni!

Observații

Misiunea Hospital Holy Doctor nu are ca scop înființarea unei biserici, ci conlucrează cu bisericile locale, dorind să fie un sprijin pentru ele. Se va face ungerea cu untdelemn și frații care au fost chemați de Dumnezeu și recunoscuți de către misiunea Hospital Holy Doctor se vor ruga cu punerea mâinilor. În special vor fi lideri din bisericile locale care au sprijinit oficial această lucrare.

Dacă persoanele care au fost atinse de Mâna lui Dumnezeu în urma activităților noastre vor dori să-și predea viața Domnului Isus, ele vor fi îndrumate să se integreze în una din Bisericile care au participat si sprijinit oficial misiunea Hospital Holy Doctor.

Invitație specială

Oricine este interesat să se implice în această lucrare, este invitat să ni se alăture prin post și rugăciune pentru ziua de 30 aprilie 2016.

„MARE putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit”. (Iacov 5:16)

Noi considerăm că misiunea Hospital Holy Doctor este inițiată de Duhul Sfânt după planul lui Dumnezeu. De aceea credem că El ne va ajuta și pe plan financiar ca să putem face față cheltuielilor pe care le vom avea în urma conferințelor de rugăciune.

Și pentru că susținerea financiară se va realiza DOAR prin contribuții benevole, îndrăznim să-i rugăm pe cei care simt că Duhul Sfânt le pune pe inimă să ne sprijine în acest sens să ne contacteze personal sau să doneze suma stabilită în cutia pentru donații de la conferință.

Vă mulțumim anticipat și vă transmitem binecuvântări în Numele Domnului Isus.

Read more…