Misiunea "Hospital Holy Doctor" doreşte să vină în ajutorul tuturor celor deznădăjduiți, care simt că totul este în zadar şi că nu mai au nici o posibilitate de a-și rezolva problemele. Necazurile reale sau imaginare ne depășesc de multe ori puterile, de aceea unii ajung  în momente în care consideră că totul s-a sfârșit.

Viața este un dar de la Dumnezeu, iar El își dorește să o trăim fericiți. Suferința și moartea nu sunt decât o consecință la păcat. Dar pentru păcat Dumnezeu a asigurat un remediu, prin jerfa Domnului Isus Hristos, care ne poate oferi siguranță când suntem descurajați și vindecare când suntem bolnavi.

De aceea, ne-am propus să creăm o comunitate care să ajute astfel de persoane prin post şi rugăciune. În acest scop vom organiza rugăciuni făcute în mod individual sau în cadrul unor întâlniri speciale de rugăciune.

Totodată ne propunem să folosim internetul ca mijloc de organizare a unor grupuri de rugăciune, ca și acesta, câte un grup în fiecare ţară, din care să facă parte oameni ai rugăciunii, dornici să slujească și să fie la îndemâna celor care au probleme.

Pe lângă rugăciune și post, ne dorim ca misiunea "Hospital Holy Doctor" să poată oferi cuvinte de încurajare, însoțite de diferite mărturii personale din experiențele cu Dumnezeu. Noi credem că Dumnezeu se implică în cele mai banale probleme din viața noastră.

Romania Prayer Group